Login

Termeni și Condiții

Utilizarea site-ului DespreJudetulArad.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

DespreJudetulArad isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre DespreJudetulArad si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul incidentului.

  1. Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul DespreJudetulArad.ro

Editor – proprietarul domeniului/deținătorul site-ului. 

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Editorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Informatiile incluse pe DespreJudetulArad.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse de incredere.

In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Editorului la adresa contact@DespreJudetulArad.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Parerile exprimate in cuprinsul articolelor care nu sunt creatie proprie, ci sunt preluate, cu citarea altor surse, precum si a materialelor care sunt publicate de colaboratori externi ai Editorului, in sectiunile de stiri sau opinii, sunt asumate de autorii respectivelor materiale.

Comentarea de către utilizatori a articolelor publicate pe site-ul www.DespreJudetulArad.ro poate fi făcută fără înregistrare prealabilă. DespreJudetulArad.ro îşi rezervă dreptul de a nu publica niciun fel de conţinut încărcat de utilizatori, inclusiv comentarii, dacă acesta încalcă echivoc sau neechivoc condiţiile utilizării acestui site. Nu vor fi publicate comentariile de tip Spam. De asemenea nu vor fi publicate comentariile care conţin termeni licenţioşi, limbaj obscen sau atacuri la persoană.

Regulamentul GDPR ofera anumite drepturi persoanelor vizate. Aveti dreptul de a accesa si de a rectifica (corecta) inregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi daca acestea sunt inexacte. Ne puteti solicita sa stergem aceste date sau sa incetam prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor exceptii.

Puteti solicita, de asemenea, informatii suplimentare despre: scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informatiilor si cat timp vor fi stocate. Daca doriti sa executati oricare dintre aceste drepturi, va rugam sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor la adresa de email ratiu@rcs-web.com sau contact@desprejudetularad.ro

Puteti solicita, de asemenea, informatii suplimentare despre: scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informatiilor si cat timp vor fi stocate. Daca doriti sa executati oricare dintre aceste drepturi, va rugam sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor la adresa Ratiu@rcs-web.com sau contact@desprejudetularad.ro